Dierenartsencentrum-West

Home

Dierenartsen

 

                      

 

Geert de Bruijckere

Geert de Bruijckere, dierenarts gezelschapsdieren, woonachtig in het vissersdorp Breskens.
Sinds 1986 dierenarts en in 1995 mede-oprichter van ‘Dierenartsencentrum West’. Binnen ‘Dierenartsencentrum West’ mede verantwoordelijk voor het kwaliteitsaspect en daarmee het handhaven van het predicaat ‘Sterkliniek dierenartsen’. Naast dierenarts met focus op vogelgeneeskunde, eveneens docent biologie, columnist in West Zeeuws-Vlaamse streekbladen en actief in diverse maatschappelijke organisaties, waaronder de zorg.  Diede van Tarrij

Hallo, ik ben Diede van Tarrij. In februari 2005
heb ik mijn  diploma diergeneeskunde behaald aan de universiteit van Gent.
In 2010 ben ik begonnen als dierenarts gezelschapsdieren bij ‘Dierenartsencentrum West’. Hier heb ik het vanaf het begin erg naar mijn zin. Inmiddels ben ik  verhuisd naar Oostburg, samen met mijn man en onze hond Fiep, en in 2012 is onze zoon Luca geboren. Na meer dan 10 jaar in België te hebben gewoond weer  terug in Nederland!

 

 

 

 

 


 


Eva Verschoore

Hoi allemaal!
Nadat ik in 2011 ben afgestudeerd aan de universiteit van Gent, ben ik begonnen als dierenarts gezelschapsdieren bij DACWest. Vanaf januari 2014 ook mede-eigenaar van de praktijk, ik hoop hier dan ook nog lang naar uw en mijn zin de zieke dieren te mogen behandelen!
Ik kom oorspronkelijk van ‘De Overkant’ (Goes) en wilde van kleins af aan al dierenarts worden. Momenteel woon ik al een tijd samen met mijn vriend Timo en kat Jupiler aan deze kant van het water in Oostburg. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport (hardlopen, crossfit, yoga), lezen, koken en afspreken met vrienden.

 

 

 


Rosanne Lammers

Hallo, mijn naam is Rosanne Lammers. In 2014 ben ik aan de Universiteit Gent als dierenarts afgestudeerd. Nadat ik in verschillende praktijken heb gewerkt kwam ik in januari 2016 terecht bij DAC West. Hier werk ik met veel plezier en sta klaar voor u en uw dier(en)! Ik ben een echte “IJzendijkse”, daar woon ik op dit moment dan ook. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan voetballen, dit is naast de voorliefde voor dieren mijn grote passie.
 

 Marie-Claire Buyck

Hallo allemaal, ik ben Marie-Claire Buyck. Aan de Universiteit van Gent heb ik mijn diploma behaald in juni 2019. Bij DACWest heb ik mijn afstudeerstage gelopen. Een jaartje later kon ik hier terecht als dierenarts. Hier sta ik graag met beide armen gespreid klaar voor u en uw geliefde viervoeter. Mijn voorliefde voor dieren is groot, maar mijn adoratie gaat toch naar de katjes. Helaas is deze adoratie niet steeds wederzijds. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen aan de zee en in de bossen. Daarnaast ben ik een enorme zoetekauw en test ik met plezier alle nieuwe bakkerij zaakjes uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assistentes

                    

 

Veronique de Croock-Henrij


Hallo, mijn naam is Veronique de Croock en ik werk sinds  januari 2007 met veel plezier bij DACWest als dierenartsassistente. In de praktijk ben ik het meest te vinden in de operatiekamer, in de spreekkamer of in de opname om de dieren te verzorgen. Ik ben mede verantwoordelijk voor de apotheek. Tevens ben ik geschoold in gedragstherapie bij de kat, dus voor problemen betreffende het gedrag van de kat kunt u bij mij terecht.

Ik woon in Eede, met mijn man Marco en onze dochter en zoon. Natuurlijk hebben we ook dieren, 2 hele lieve katten genaamd Urby en Pommelien en 2 cavia's Sneeuwvlokje en Rozijntje. Mijn hobby 's zijn het verzorgen en rijden van mijn paardje Bro en zwemmen doe ik ook heel graag.

Ik ben blij met mijn baan bij DACWest: ik houd heel veel van dieren, het werk is leuk en gevarieerd en ik hoop u nog lang van dienst te mogen zijn op de prakijk.

 

Jessica Dees

 

Mijn naam is Jessica Dees. Ik werk bij ‘Dierenartsencentrum West’ sinds 2006. Ik verricht baliewerkzaamheden in Oostburg en daarnaast nog tal van specifieke administratieve taken binnen de praktijk, en maak deel uit van het ‘Kwaliteitsteam van Dierenartsencentrum West’.

Samen met mijn gezin woon ik in Oostburg. “Natuurlijk” hebben we ook een  huisdier; dat kan bijna niet anders als je hier werkt. We hebben hond ‘Guusje’.
Liefde voor dieren hoort bij het vak en de praktijk!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Anne Stoel 

Hallo, mijn naam is Anne Stoel, na 7 jaar in een praktijk 'aan de overkant' te hebben gewerkt ben ik sinds maart 2019 weer terug in mijn vertrouwde omgeving waar ik ben opgegroeid. Sinds die tijd werk ik bij DACWest in dit gezellige team en ik hoop u hier nog lang van dienst te mogen zijn.

Ik zal in de praktijk aan de balie te vinden zijn, in de operatiekamer om te assisteren en ook in de opname om met veel liefde uw dier te verzorgen.
Kortom van alles wat, en dat maakt dit werk nu juist zo leuk!

Dieren (en vooral katten) zijn mijn grootste passie, mijn droom is dan ook om ooit een klein boerderijtje met verschillende dieren te hebben. Maar voor nu ben ik een echt “kattenvrouwtje” en heb dan ook 5 katten thuis, genaamd Tet, Pim, Emiel, Bertje en Poezemie. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur, ga vaak naar het strand,  badminton ik elke week, en ook speel ik graag ingewikkelde bordspellen.

 

 

 


 

 

Karin de Bruijckere

 

Karin de Bruijckere, sinds 1987 getrouwd met Geert.  Boekhoudkundig medewerkster ‘Dierenartsencentrum West’  en stand-in als dierenartsassistente tijdens avond- en weekenddiensten.  Daarnaast werkzaam in ZorgSaam Ziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen als laborante klinische neurofysiologie en vasculair diagnostisch laborante. 
Mijn hobby’s zijn tennissen,  golfen, tuinieren en koken.


 


 

© 2020 Dierenartsencentrum West