Dierenartsen

 

                      

 

Geert de Bruijckere

Geert de Bruijckere, dierenarts gezelschapsdieren, woonachtig in het vissersdorp Breskens.
Sinds 1986 dierenarts en in 1995 mede-oprichter van ‘Dierenartsencentrum West’. Binnen ‘Dierenartsencentrum West’ mede verantwoordelijk voor het kwaliteitsaspect en daarmee het handhaven van het predicaat ‘Sterkliniek dierenartsen’. Naast dierenarts met focus op vogelgeneeskunde, eveneens docent biologie, columnist in West Zeeuws-Vlaamse streekbladen en actief in diverse maatschappelijke organisaties, waaronder de zorg.  Diede van Tarrij

Hallo, ik ben Diede van Tarrij. In februari 2005
heb ik mijn  diploma diergeneeskunde behaald aan de universiteit van Gent.
In 2010 ben ik begonnen als dierenarts gezelschapsdieren bij ‘Dierenartsencentrum West’. Hier heb ik het vanaf het begin erg naar mijn zin. Inmiddels ben ik  verhuisd naar Oostburg, samen met mijn man en onze hond Fiep, en in 2012 is onze zoon Luca geboren. Na meer dan 10 jaar in België te hebben gewoond weer  terug in Nederland!

 

 

 

 

 


 


Eva Verschoore

Hoi allemaal!
Nadat ik in 2011 ben afgestudeerd aan de universiteit van Gent, ben ik begonnen als dierenarts gezelschapsdieren bij DACWest. Vanaf januari 2014 ook mede-eigenaar van de praktijk, ik hoop hier dan ook nog lang naar uw en mijn zin de zieke dieren te mogen behandelen!
Ik kom oorspronkelijk van ‘De Overkant’ (Goes) en wilde van kleins af aan al dierenarts worden. Momenteel woon ik al een tijd samen met mijn vriend Timo en kat Jupiler aan deze kant van het water in Oostburg. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport (hardlopen, crossfit, yoga), lezen, koken en afspreken met vrienden.

 

 

 


Rosanne Lammers

Hallo, mijn naam is Rosanne Lammers. In 2014 ben ik aan de Universiteit Gent als dierenarts afgestudeerd. Nadat ik in verschillende praktijken heb gewerkt kwam ik in januari 2016 terecht bij DAC West. Hier werk ik met veel plezier en sta klaar voor u en uw dier(en)! Ik ben een echte “IJzendijkse”, daar woon ik op dit moment dan ook. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan voetballen, dit is naast de voorliefde voor dieren mijn grote passie.
 

 Marie-Claire Buyck

Hallo allemaal, ik ben Marie-Claire Buyck. Aan de Universiteit van Gent heb ik mijn diploma behaald in juni 2019. Bij DACWest heb ik mijn afstudeerstage gelopen. Een jaartje later kon ik hier terecht als dierenarts. Hier sta ik graag met beide armen gespreid klaar voor u en uw geliefde viervoeter. Mijn voorliefde voor dieren is groot, maar mijn adoratie gaat toch naar de katjes. Helaas is deze adoratie niet steeds wederzijds. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen aan de zee en in de bossen. Daarnaast ben ik een enorme zoetekauw en test ik met plezier alle nieuwe bakkerij zaakjes uit.