Assistentes

Veronique de Croock-Henrij


Hallo, mijn naam is Veronique de Croock en ik werk sinds  januari 2007 met veel plezier bij DACWest als dierenartsassistente. In de praktijk ben ik het meest te vinden in de operatiekamer, in de spreekkamer of in de opname om de dieren te verzorgen. Ik ben mede verantwoordelijk voor de apotheek. Tevens ben ik geschoold in gedragstherapie bij de kat, dus voor problemen betreffende het gedrag van de kat kunt u bij mij terecht.

Ik woon in Eede, met mijn man Marco en onze dochter en zoon. Natuurlijk hebben we ook dieren, 4 hele lieve katten genaamd Urby, Casper, Brutus en Pommelien en 2 konijntjes. Mijn hobby is het verzorgen en rijden van mijn twee paarden, Robijn en Bro.

Ik ben blij met mijn baan bij DACWest: ik houd heel veel van dieren, het werk is leuk en gevarieerd en ik hoop u nog lang van dienst te mogen zijn op de prakijk.

Jessica Dees


Mijn naam is Jessica Dees. Ik werk bij ‘Dierenartsencentrum West’ sinds 2006. Ik verricht baliewerkzaamheden in Oostburg en daarnaast nog tal van specifieke administratieve taken binnen de praktijk, en maak deel uit van het ‘Kwaliteitsteam van Dierenartsencentrum West’.

Samen met mijn gezin woon ik in Oostburg. “Natuurlijk” hebben we  ook een aantal huisdieren; dat kan ook bijna niet anders als je hier werkt. We hebben een hond ‘Demy’ en twee  konijnen.
Liefde voor dieren hoort bij het vak en de praktijk!

 

 

 

 


 

Ivanka Klaver

 

Sinds juni 2008 werk ik, Ivanka Klaver,  in deze gezellige praktijk. Binnen de praktijk ben ik werkzaam op  het afsprakenbureau en de balie en verricht daarnaast tal van administratieve werkzaamheden. Ik woon in Oostburg, samen met mijn vriend, zoontje en dochtertje. En natuurlijk kat Ridder.
Graag tot ziens in onze praktijk in Oostburg of tot  horens aan de telefoon.
 

 

 

 

 

 

 


Eveline Snoeck


Ik ben in 2008 afgestudeerd als dierenverzorgster en sinds mei 2015 mag ik als dierenartsassistente de praktijk te Oostburg een Belgische toets geven. Ik woon dus in Belgie samen met mijn vriend Kevin. Samen geven we en krijgen we veel liefde van onze 2 katten Lola en Izzy en onze 2 eendjes Ducky en Roosje. In de praktijk draag ik met veel liefde zorg voor uw dier; voor en na een operatie, tijdens opname, .... Daarnaast assisteer ik de dierenartsen indien nodig en bereid ik het operatiekwartier voor, steriliseer ik de instrumenten en dergelijke. Samen zorgen we voor een nette praktijk waarbij ik hoop u en uw dier te mogen verwelkomen.


 

 

 

 

Karin de Bruijckere

 

Karin de Bruijckere, sinds 1987 getrouwd met Geert.  Boekhoudkundig medewerkster ‘Dierenartsencentrum West’  en stand-in als dierenartsassistente tijdens avond- en weekenddiensten.  Daarnaast werkzaam in ZorgSaam Ziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen als laborante klinische neurofysiologie en vasculair diagnostisch laborante. 
Mijn hobby’s zijn tennissen,  golfen, tuinieren en koken.