Assistentes

                    

 

Veronique de Croock-Henrij


Hallo, mijn naam is Veronique de Croock en ik werk sinds  januari 2007 met veel plezier bij DACWest als dierenartsassistente. In de praktijk ben ik het meest te vinden in de operatiekamer, in de spreekkamer of in de opname om de dieren te verzorgen. Ik ben mede verantwoordelijk voor de apotheek. Tevens ben ik geschoold in gedragstherapie bij de kat, dus voor problemen betreffende het gedrag van de kat kunt u bij mij terecht.

Ik woon in Eede, met mijn man Marco en onze dochter en zoon. Natuurlijk hebben we ook dieren, 2 hele lieve katten genaamd Urby en Pommelien en 2 cavia's Sneeuwvlokje en Rozijntje. Mijn hobby 's zijn het verzorgen en rijden van mijn paardje Bro en zwemmen doe ik ook heel graag.

Ik ben blij met mijn baan bij DACWest: ik houd heel veel van dieren, het werk is leuk en gevarieerd en ik hoop u nog lang van dienst te mogen zijn op de prakijk.

 

Jessica Dees

 

Mijn naam is Jessica Dees. Ik werk bij ‘Dierenartsencentrum West’ sinds 2006. Ik verricht baliewerkzaamheden in Oostburg en daarnaast nog tal van specifieke administratieve taken binnen de praktijk, en maak deel uit van het ‘Kwaliteitsteam van Dierenartsencentrum West’.

Samen met mijn gezin woon ik in Oostburg. “Natuurlijk” hebben we ook een  huisdier; dat kan bijna niet anders als je hier werkt. We hebben hond ‘Guusje’.
Liefde voor dieren hoort bij het vak en de praktijk!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Anne Stoel 

Hallo, mijn naam is Anne Stoel, na 7 jaar in een praktijk 'aan de overkant' te hebben gewerkt ben ik sinds maart 2019 weer terug in mijn vertrouwde omgeving waar ik ben opgegroeid. Sinds die tijd werk ik bij DACWest in dit gezellige team en ik hoop u hier nog lang van dienst te mogen zijn.

Ik zal in de praktijk aan de balie te vinden zijn, in de operatiekamer om te assisteren en ook in de opname om met veel liefde uw dier te verzorgen.
Kortom van alles wat, en dat maakt dit werk nu juist zo leuk!

Dieren (en vooral katten) zijn mijn grootste passie, mijn droom is dan ook om ooit een klein boerderijtje met verschillende dieren te hebben. Maar voor nu ben ik een echt “kattenvrouwtje” en heb dan ook 5 katten thuis, genaamd Tet, Pim, Emiel, Bertje en Poezemie. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur, ga vaak naar het strand,  badminton ik elke week, en ook speel ik graag ingewikkelde bordspellen.

 

 

 


 

 

Karin de Bruijckere

 

Karin de Bruijckere, sinds 1987 getrouwd met Geert.  Boekhoudkundig medewerkster ‘Dierenartsencentrum West’  en stand-in als dierenartsassistente tijdens avond- en weekenddiensten.  Daarnaast werkzaam in ZorgSaam Ziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen als laborante klinische neurofysiologie en vasculair diagnostisch laborante. 
Mijn hobby’s zijn tennissen,  golfen, tuinieren en koken.