Assistentes

Veronique de Croock-HenrijHallo, mijn naam is Veronique de Croock en ik werk sinds  januari 2007 met veel plezier bij DACWest als dierenartsassistente. In de praktijk ben ik het meest te vinden in de operatiekamer, in de spreekkamer of in de opname om de dieren te verzorgen. Ik ben mede verantwoordelijk voor de apotheek. Tevens ben ik geschoold in gedragstherapie bij de kat, dus voor problemen betreffende het gedrag van de kat kunt u bij mij terecht.

Ik woon in Eede, met mijn man Marco en onze dochter en zoon. Natuurlijk hebben we ook dieren, 4 hele lieve katten genaamd Urby, Casper, Brutus en Pommelien en 2 konijntjes. Mijn hobby is het verzorgen en rijden van mijn twee paarden, Robijn en Bro.

Ik ben blij met mijn baan bij DACWest: ik houd heel veel van dieren, het werk is leuk en gevarieerd en ik hoop u nog lang van dienst te mogen zijn op de prakijk.

 

Jessica Dees

 

Mijn naam is Jessica Dees. Ik werk bij ‘Dierenartsencentrum West’ sinds 2006. Ik verricht baliewerkzaamheden in Oostburg en daarnaast nog tal van specifieke administratieve taken binnen de praktijk, en maak deel uit van het ‘Kwaliteitsteam van Dierenartsencentrum West’.

Samen met mijn gezin woon ik in Oostburg. “Natuurlijk” hebben we  ook een aantal huisdieren; dat kan ook bijna niet anders als je hier werkt. We hebben een hond ‘Demy’ en twee  konijnen.
Liefde voor dieren hoort bij het vak en de praktijk!

 

 

 


 


Eveline Snoeck

 

Hallo,
Ik ben Eveline en heb in 2008 mijn professionele bachelor behaald in de agro- en biotechnologie richting dierenzorg en sinds mei 2015 mag ik als dierenartsassistente de praktijk te Oostburg een Belgische toets geven. Ik woon dus in België samen met mijn vriend Kevin. Samen geven we en krijgen we veel liefde van onze 2 katten Lola en Izzy en onze eenden.
In de praktijk draag ik met veel liefde zorg voor uw dier. Als assistente heb je veel variatie in je job en ben je een echte duizendpoot. De dierenartsen assisteren indien nodig, operatiekwartier voorbereiden, steriliseren van instrumenten, begeleiding bij dieet- en suikerpatiënten, uitvoeren van administratieve taken en uiteraard het liefdevol verzorgen van je trouwe huisdier. Allen samen dragen we ons steentje bij in een nette praktijk waarbij we met veel zorg  u en uw dier verwelkomen.                        

 

 

 

 

Ruby Bras

 

Hallo, mijn naam is Ruby Bras, in 2016 heb ik mijn diploma behaald als paraveterinair. Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Dierenartsencentrum West in Oostburg. Tevens heb ik een cursus hondengedrag gevolgd en afgerond. Ik beantwoord graag uw vragen op het bedrijf, sta achter de balie voor het maken van afspraken en vragen. Ook ben ik te vinden in de opname en operatiekamer om voor de patiënten te zorgen en te helpen voorbereiden voor operaties.

Ik woon momenteel in Heinkenszand samen met mijn vriend Jacob. We hebben een kleine boerderij met schapen, eenden, een paard en hoop kippen. Ook hebben we nog 2 honden en 3 katten. Een ware beestenboel!

 

 

 

 

 

Karin de Bruijckere

 

Karin de Bruijckere, sinds 1987 getrouwd met Geert.  Boekhoudkundig medewerkster ‘Dierenartsencentrum West’  en stand-in als dierenartsassistente tijdens avond- en weekenddiensten.  Daarnaast werkzaam in ZorgSaam Ziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen als laborante klinische neurofysiologie en vasculair diagnostisch laborante. 
Mijn hobby’s zijn tennissen,  golfen, tuinieren en koken.