Kattenpension West

Welkom op de website van Kattenpension West!

U kunt bij ons terecht voor tijdelijke opvang van uw dierbare huisgenoot tijdens uw vakantie, een dagje of weekendje weg of om welke andere reden dan ook. Wij nemen de zorg voor uw kat graag even van u over zodat u onbezorgd van huis kunt gaan.

De missie van ons kattenpension is dan ook om uw kat tijdens uw afwezigheid een voor hem/haar zo optimaal mogelijk tijdelijk verblijf te bieden met de best mogelijke verzorging en persoonlijke aandacht.

Het pension bestaat uit 1 groepskamer en een aparte kamer voor katten die niet zo van een grote groep houden. Wij zijn een kleinschalig kattenpension met 10 verblijfplaatsen. Zo kunnen alle gasten de aandacht en verzorging krijgen die ze nodig hebben. Er zijn geen buitenverblijven om ontsnappen en ziektes te voorkomen alsook om het stressniveau tot een minimum te beperken.

De groepskamer is een ruim verblijf waarin onze gasten eerst even de kat uit de boom kunnen kijken. Iedere kat heeft een eigen mandje om heerlijk in te slapen, een schone kattenbak en een eigen voer- en drinkbak. In de woonkamer is genoeg mogelijkheid om te spelen, te klimmen en te rennen, maar ook om lekker te luieren.

Ook kunnen de katten op meerdere plekken eten en water vinden. Er staan drinkbakjes maar ook een drinkfontein met stromend water. Zo kunnen onze gasten eten en drinken wanneer het hun uitkomt.

Voor de katten die om wat voor reden dan ook niet in een groep kunnen verblijven hebben we een kleinere kamer met ruime individuele huisvesting. Hier kunnen ook 2 of 3 katten in verblijven, mits ze van dezelfde eigenaar zijn.

Er is dus voor elke kat een mogelijkheid om te komen logeren. Alleen niet-gecastreerde katers ouder dan 6 maanden kunnen wij helaas niet toelaten!


Voeding

Wij voeren het kwaliteitsmerk Sanimed. Indien u liever uw kat zijn/haar eigen merk voer geeft dan is dat geen probleem als u dat zelf meebrengt.

Katten die enkel speciaal dieetvoer mogen hebben kunnen we apart plaatsen, zij krijgen een individueel verblijf.

Voorwaarden

Alle katten die bij ons komen logeren moeten minimaal 3 weken van tevoren tot maximaal een jaar geleden gevaccineerd zijn tegen kattenziekte en niesziekte. Verder moeten zij vrij zijn van ongedierte zoals vlooien, wormen, luizen of oormijt om verspreiding onder de gasten te voorkomen.
Daarom dient uw kat minimaal 3 dagen en maximaal 3 weken voor het verblijf in het pension ontvlooid en ontwormd te worden. Mocht een kat binnenkomen die toch vlooien of wormen heeft dan wordt deze door ons behandeld. De extra kosten hiervan worden bij u in rekening gebracht.

Tarieven

Tarief: € 12,50 per dag, brengt u meer dan 1 kat? Dan kost iedere volgende kat € 7,50 per dag.
Wilt u uw kat brengen of halen in een weekend, dan wordt er een weekendtoeslag van € 6,25 bijgerekend.
Bij annulering van een verblijf tijdens een schoolvakantie of tijdens feestdagen  worden de gereserveerde dagen in rekening gebracht. Buiten de vakanties en feestdagen om is dit niet het geval.


Heeft u een huisdierenzorgplan bij ons afgesloten voor uw kat? Dan ontvangt u hierop natuurlijk ook 10% korting.
 

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren!

Telefoon: 0117-454484
Email: info@dacwest.nl