Sterkliniek

Dierenartsencentrum West is toegetreden tot Sterkliniek Dierenartsen BV, een samenwerkingsverband van Nederlandse gezelschapsdierenklinieken.

Dierenartsencentrum West werd getoetst door het gerenomeerde bureau Lloyd's Register Quality Assurance op naleving van de kwaliteitscriteria van Sterkliniek dierenartsen en voldeed, als eerste dierenartsenpraktijk in Zeeland, aan al de 49 kwaliteitscriteria. Onderwerpen als apotheekbeheer, nascholing medewerkers, beheer medische apparatuur, communicatie, vertrouwelijkheid , hygiene kwamen aan de orde.

Gezamelijk stellen de praktijken zich tot doel om de diergeneeskundige zorgverlening en de organisatie van de deelnemende kliniek te verbeteren, waarbij de klant en zijn/haar huisdier centraal staan. Door samen te werken worden de krachten gebundeld en kunnen de klinieken op een efficiente wijze aan verbeterprojecten werken. Deze onderlinge samenwerking en het streven naar verbeteren is getoetst en gecertificeerd voor het kwaliteitsysteem ISO 9001:2000. De deelnemende klinieken zijn overal in Nederland te vinden en zijn te herkennen aan het Sterkliniek Dierenartsen logo.

Sterkliniek dierenartsen werken vanuit een duidelijke visie:

''Alles kan altijd beter"

Voortdurend alert blijven op verbeterpunten, zodat de ambitieuze doelstellingen steeds weer worden gehaald!

Mocht u desondanks een klacht hebben, beschikken wij over een klachtenprocedure, zodat u hiermee bij ons terecht kunt en deze zo goed mogelijk wordt afgehandeld.

Voor meer informatie zie www.sterkliniek.nl

 

-Kwaliteitszorg met liefde voor uw huisdier-